Antalya'da koca dehşeti! Karısını bıçaklayarak öldürdü

Antalya'nın Demre İlçesi'nde, uzun süreden bu yana aralarında anlaşmazlık bulunan 40 yaşındaki Şerafettin Yörük, eşi 37 yaşındaki Zeynep Yörük'ü evinde bıçaklayarak öldürdü. Şerafettin Yörük'ün daha önce eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle 3 ay uzaklaştırma cezası aldığı belirtildi

DEMRE merkez Büyükkum Mahallesi'ndeki olay, saat 22.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre uzun süreden bu yana aralarında anlaşmazlık bulunan Şerafettin Yörük ile eşi Zeynep Yörük dün gece evde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine seracı Şerafettin Yörük, Zeynep Yörük'ü karın bölgesinden 2 kez bıçakladı. 3 kız çocuk annesi Zeynep Yörük, olay yerinde yaşamını yitirirken Şerafettin Yörük kaçtı. Haber verilmesi üzerine gelen sağlık ve polisin incelemesinden sonra Zeynep Yörük'ün cenazesi Demre Devlet Hastanesi Morgu'na gönderildi.

Polis, daha önce eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle nisan ayı başında 3 ay uzaklaştırma cezası aldığı belirlenen Şerafettin Yörük'ü yakalamak için çalışma başlattı.

18 Ağu 2017 - 13:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Yaylalı - Demrede bu tür şeyler oluyor. Mesela hal müdürlüğünde çalışan kapalı bir bayan vardı nette ne videoları dolaşıyor. Evlenince sanırım. Valla öğrenilse aynı şeyler olur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ağustos 13:32

Çorum Haber