''Anadolu Kadını'' konulu resim yarışması

Konyaaltı Belediyesi, ''8 Mart Dünya Kadınlar Günü'' dolayısıyla ''Anadolu Kadını'' temalı resim yarışması düzenleyecek.

Konyaaltı Belediyesi, ''8 Mart Dünya Kadınlar Günü'' dolayısıyla ''Anadolu Kadını'' temalı resim yarışması düzenleyecek.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulması ve kalkınmasında büyük emeği olan Anadolu kadınının hatırlanması için yarışma düzenlendiğini belirtti.
Yarışmayı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kurtuluş Savaşı içinde yer alan, Milli Mücadele'nin kazanılmasında ve Türkiye'nin temellerinin atılmasında çok büyük rol oynayan Anadolu kadınını hatırlatmak için düzenlediklerini bildiren Böcek, şunları kaydetti:
''Gösterdikleri kahramanlık ve fedakarlıkla dünyaya örnek olan Anadolu kadının anlatılacağı resim yarışmasına katılmak isteyen sanatçılarımız eserleri 4 Mart Pazartesi günü mesai bitimine kadar Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne teslim edebilirler. Yarışmaya katılan tüm eserler 8-15 Mart tarihlerinde Konyaaltı Belediyesi Fuaye alanında sergilenecek. Yarışmaya katılacak sanatçılar gerekli bilgileri 'www.konyaalti.bel.tr' adresinden ya da '0242 245 55 25' nolu telefondan öğrenebilirler.''

#

28 Oca 2013 - 12:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber