Akmek Hıdrellez’i kutladı

Kepez Belediyesi’nin ücretsiz bir eğitim hizmeti olan AKMEK, 7 ayrı bölgedeki şubelerinde eğitim gören kadın kursiyerleri için Kent Ormanı’nda Hıdrellez etkinliği düzenledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de etkinliği katılarak, kursiyerlerin Hıdrellez Bayramı’nı tebrik etti. Başkan Tütüncü, Başkan Yardımcısı Mesut Kocagöz, Kepez Belediye Meclis Üyesi Ayşe Güliz Yılman ile mesire alandaki piknik masalarında oturan kursiyerlerle sohbet etti. Başkan Tütüncü, bugüne kadar binlerce kişiye ücretsiz meslek ve sanat eğitimi veren AKMEK'in, aynı zamanda düzenlediği kültür, sanat ve sosyal etkinliklerle Kepezli kadınlar için önemli bir sosyalleşme alanı haline geldiğini ifade etti. Başkan Hakan Tütüncü, mesire alanında piknik yapan Turgut Reis Kız Kur’an Kursu’nun ve General Şadi Çetinkaya İlköğretim Okulu’nun öğrencileriyle de bir araya geldi.

#

09 May 2013 - 09:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber