Akaydın, Kentsel Yaşam Alanı’nı inceledi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Genel Sekreter Mehmet Aktekin ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Sebahat Çevik ile birlikte İsmet İnönü Kentsel Yaşam Alanı'nı gezdi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Genel Sekreter Mehmet Aktekin ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Sebahat Çevik ile birlikte İsmet İnönü Kentsel Yaşam Alanı'nı gezdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, müteahhit firma yetkilileriyle görüşerek çalışmalar hakkında bilgi alırken, bu alanın yapımının başlamasındaki gecikmelerin önemli bir kısmının Büyükşehir Belediyesi’nden kaynaklanmadığını söyledi. Başkan Akaydın, “İsmet İnönü Kentsel Yaşam Alanı’nın mülkiyet sorunları vardı. İl Özel İdaresi, alanın mülkiyetini verme konusunda gecikti. İhale yapıldı. Tedaş’ın direklerini kaldırması konusunda bir takım sorunlar yaşandı. Daha sonra müteahhit mali güçlüğe girdi. Gecikmenin temel sebebi budur. Zaman zaman birçok firma mali kriz yaşayabiliyor. Yüklenici firma cezalı bir süreçte çalışmakla birlikte alanda imalatlar hız kazanmıştır. İnşaatın Ağustos ayında bitirilmesi müteahhit firma tarafından hedeflenmektedir. Proje  tamamlandıktan sonra Antalya yeni bir meydan kazanacaktır” dedi.

09 Tem 2013 - 10:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber