Alanya 'Yeni Anayasa'yı oyluyor

Yeni Alanya Gazetesi tarafından "Başkanlık sistemi de içinde yer alacak ve onayınıza sunulacak olan referandumda hangi tercihte bulunacaksınız?" başlıklı anket başladı

9 OCAK Pazartesi günü görüşmeleri başlayan ve ülke gündemin değişmez maddesi haline gelen 'Yeni Anayasa' için Alanya ne düşünüyor? Alanyalı, Yeni Anayasa için ne diyor? Referandum'da "Evet" mi diyeceksiniz, "Hayır" mı? Yeni Alanya gündemin nabzını tutarken, www.yenialanya.com üzerinden başlatılan ankete katılıp, düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Anket, yalnızca kamuoyu yoklaması amacı taşımaktadır. Halkı ayrıştırmaya, kin ve nefrete sürüklemeye, bölücülüğe sevk edebilecek söylemlerden uzak durulmasını rica ederiz.

ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

18 Oca 2017 - 17:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

08

Metin cekic - Alanya yi bilmem ama ben kesinlikle HAYIR diyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 17:04
03

Bir bilen - EVET EVET Eeevvveeeeeetttt...CHP ve HDP ile aynı kare de yer alacak olanlar buyursunlar.bu osmanlı ila haçlı nın hak ile batıl ın karsilasmasidir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 17:04

Çorum Haber