TGF Anadolu Bayram'da Alanya gündemi

TGF Anadolu Bayram Gazetesi'nde Alanya'dan haberlerin yanısıra TGF Genel Başkan Vekili ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim'in Alanya turizmini değerlendirdiği köşe yazısı da yer aldı

TGF Anadolu Bayram'da Alanya gündemi
TGF Anadolu Bayram'da Alanya gündemi
Haber albümü için resme tıklayın

TGF Anadolu Bayram'da Alanya gündemi

HER dini bayramın ikinci günü Türkiye genelinde yayınlanan Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Anadolu Bayram Gazetesi Ramazan Bayramı’nda da bayilerde yerini aldı.
TGF Anadolu Bayram Gazetesi'nin son sayısında Alanya'dan haberlerin yanısıra TGF Genel Başkan Vekili ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim'in 'Turizmde sürdürülebilir kriz!' başlıklı bir köşe yazısı da yer aldı. Dim'in yazısı aynen şöyle:

Turizmde sürdürülebilir kriz!

26 Haz 2017 - 14:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber