Sırp yazar Alanya’da

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) yetkilisi Elvan Güneş, “Karşılıklı vize muafiyeti anlaşmamız olan Sırbistan’da ülkemizin ve Alanya’mızın adını daha fazla duyurmak istiyoruz” dedi

ALTAVyurt dışı tanıtım çalışmalarına yabancı yazarları bölgeye çekerek sürdürüyor. Bu kapsamda ALTAV yetkilisi Elvan Güneş’in Sırbistan’da düzenlenen turizm fuarında görüştüğü turizm yazarı Ivana Dukcevic Alanya’ya geldi. 2015’de 178 bin, 2016 yılında da Türkiye’ye bu ülkeden 110 bin 594 kişinin giriş yaptığını söyleyen ALTAV ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Yönetim Kurulu Üyesi Elvan Güneş “Sırbistan’dan yılda yaklaşık 4 milyon kişi yurt dışına çıkıyor. Biz de ülke ve Alanya olarak bu pastadan daha fazla pay alabilmek için çabalıyoruz. Bu yıl fuarda tanışma fırsatı bulduğumuz turizm kitapları ve blog yazarı Sırp Ivana Dukcevic’i Alanya’da ağırlıyoruz. Hedefimiz karşılıklı vize muafiyeti anlaşmamız olan Sırbistan’da ülkemizin ve Alanya’mızın adını daha fazla duyurmak” dedi.

23 Haz 2017 - 00:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber