SGK Alanya'dan çağrı: Bu fırsat kaçmaz!

SGK Alanya Müdürü Muharrem Kaya, kamu kuruluşlarına borcu olan vatandaşları uyardı: Bu son fırsat olabilir. Üç gün içinde başvurun, başvuru yapmak ücretsiz, ödeme 4 ay sonra

SOSYAL Güvenlik Kurumu (SGK) Alanya Müdürü Muharrem Kaya, '7020 Sayılı Borçların Yeniden Yapılandırılması Kanunu' gereğince müracaatların 30 Haziran Cuma günü mesai bitiminde sona ereceğini hatırlattı. Kaya, kamu kuruluşlarına borcu olan vatandaşlara şu çağrıyı yaptı:  
"Bu itibarla SGK ve Vergi Daireleri ile belediye gibi kamu kuruluşlarına borcu olan tüm Alanyalı hemşerilerimizin ilgili kamu kuruluşlarına 30 Haziran Cuma günü mesai bitimine kadar müracaat ederek, 
sağlanan kolaylıktan yararlanmaları menfaatlerine olacaktır. Bu konuda daha detaylı bilgi sahibi olmak isteyenler mutlaka ilgili kurumlara giderek bilgi sahibi olabilirler. Bu son fırsat olabilir. Burada 
önemli olan yapılandırma müracaatının yapılması. İlk ödeme tarihi 31 Ağustos. Ödeme imkanı bulamayanlar için son ödeme tarihi 30 Ekim. Bu da 4 ay sonra demek ve bu arada imkanlar düzelebilir ancak müracaat edilmişse istifade sağlanabilir. Bu arada müracaat etmek demek, illaki ödenecek anlamı taşımıyor. Müracaat için de herhangi bir ödeme istenmiyor. Bunun için mutlaka ve mutlaka SGK ve Vergi Dairesi ile belediye başta olmak üzere kamu kuruluşlarına borcu olan Alanyalı hemşerilerimizin müracaat etmelerini öneriyoruz. Bu kamu kuruluşları sizlere her konuda yardımcı olmak için teyakkuz halindedir."
AVANTAJLAR VE KOŞULLARI ANLATACAK
SGK Alanya Müdürü Muharrem Kaya, '7020 Sayılı Borçların Yeniden Yapılandırılması Kanunu' kapsamında sağlanan avantajlar, yapılandırma kapsamına giren borçlar, yararlanma koşulları ve yapılandırma kolaylıklarını Alanya kamuoyuna yarın son kez bir basın toplantısı ile anlatacak. Kaya'nın kahvaltılı basın toplantısı yarın saat 10.00'da Taç Premier Otel'de gerçekleşecek.

27 Haz 2017 - 15:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber