İşte Alanya Teleferik'te son durum

Alanya Belediyesi tarafından Damlataş Sosyal Tesisleri ile Alanya Kalesi Ehmedek Kapısı arasına planlanan Teleferik Projesi inşaatı, tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz ay 2 ve 4 nolu direklerin monte edildiği inşaat alanında alt istasyonun montajı da tamamlandı

Haber: Alper KUTAY

ALANYA Belediyesi'nin en önemli projelerinden biri olan Teleferik Projesi'nde çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Çalışmalar kapsamında kabinlerin kalkış noktası olan alt istasyonun montajı tamamlandı. Alt istasyonda direk ve mekanik işlemlerin bitirildiğini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Şu an elektrik ve elektronik işlemler devam ediyor. Alanya’nın 30 yıllık rüyasını gerçekleştirmek için adım adım ilerliyoruz. İnşallah Mayıs ayında teleferiğe binmiş olacağız” dedi. Teleferik projesinin Alanya’nın sosyal, ekonomik ve kültürel değerlerine artı değer katacağını kaydeden Başkan Yücel, "Kültürel değerlerimizi tanıtırken aynı zamanda korumuş da olacağız. Teleferik sayesinde Alanya’nın marka değeri artacak" diye konuştu.

16 Mar 2017 - 15:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

sel - dünyanın belkide en kısa mesafeli teleferiği gereksiz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Mart 15:05
02

fer - Aynen öyle yukarı çıkışta 15 tl olur burasi alanya

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Mart 15:05

Çorum Haber