Dahaoğlu'ndan Başkonsolos'a ziyaret

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, Rusya’nın Antalya Başkonsolosu Oleg Rogoza’yı makamında ziyaret etti

ALANYA Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosu Oleg Rogoza ile makamında görüştü. Dahaoğlu, Rogoza’yı Rusya’da 14-16 Mart tarihleri arasında yapılacak Moskova Uluslararası Turizm Fuarı’ndaki (MITT) büyük Alanya standına davet etti. Görüşmeyle ilgili açıklamada bulunan Dahaoğlu, Rogoza’nın Alanya’yı çok sevdiğini ve önümüzdeki günlerde Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve protokol mensuplarıyla Alanya’da buluşacağını söyledi. Dahaoğlu, “Alanya’da 5 bin civarında taşınmazı olan Rusların kendi dillerinde eğitim gördükleri okulları bile var. 38 bin civarında tapu kaydı olan tüm yabancı yerleşik vatandaşlarımızla olduğu gibi Ruslarla da huzur ve güven içinde yaşıyoruz. Bölgemizde neyi daha iyi yapabileceğimiz hususunda görüşme yaptık. Kendisine çalışmalarından dolayı Alanya Belediyesi ve ALTAV Başkanı Adem Murat Yücel adına ipekböceği kozasından hazırlanmış bir tablo hediye ettim, yeni görevinde başarılar diledim” dedi.

19 Şub 2017 - 22:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber