ASMEK sergisi ziyarete açıldı

Antalya Sanat ve Meslek Eğitim Kursları’ndan (ASMEK) eğitim alan öğrenciler tarafından hazırlanan ürünlerin ve özel tasarımların yer aldığı sergi, Alanya Belediyesi Düğün Salonu’nda ziyarete açıldı

Alanya ASMEK’ten  yıl sonu sergisi
Alanya ASMEK’ten  yıl sonu sergisi
Haber albümü için resme tıklayın

Alanya ASMEK’ten yıl sonu sergisi

ASMEK sergisi açılış törenine Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, Esnaf ve Sanatkarılar Odası (ALESO) Başkanı Nuri Demir, Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Doğan Bacak, Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Erdal Tamrak ve çok sayıda kursiyerlerle aileleri ve davetliler katıldı.
‘ASMEK GURUR KAYNAĞIMIZ’
Serginin açılışında konuşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “ASMEK ilk kez 2005 yılında Antalya’da kuruldu. Son iki yılda ise başta Alanya olmak üzere ilçelerde de kurularak bugün dev bir eğitim kurumu haline geldi. Alanya’da geçen yıl 600 olan kursiyer sayısı bu yıl 1200’e ulaştı. Alanya’da 22 farklı alanda ücretsiz kurslarla birçok vatandaşımızı meslek sahibi yaptık ve yapıyoruz. Alanya’da bugün öğretmenlerimiz ve kursiyerlerimiz bir yılın emeğini vatandaşların beğenisine sunuyor. Çok güzel el emeği eserlerin ortaya çıktığını görüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum“ dedi. 
Konuşmanın ardından Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve davetliler ASMEK’in yıl sonu sergisini açtı. Tek tek stantları gezen Güney’e öğretmenler ve kursiyerleri yaptıkları eserler hakkında bilgi verdi. Açılış töreninin sonunda Alanya Koordinatörü Güney ve Koordinatör Yardımcısı Uludağ’a öğretmenler ve kursiyerler yaptıkları el emeği tablolardan hediye etti. Bugün açılan kurs 26 Mayıs Cuma akşamına kadar gezilebilecek

25 May 2017 - 16:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber