ANKET: Alanya'da toplu taşıma ücretleri pahalı mı?

Alanya'da özel halk otobüslerinde 3 TL’ye yükselen kartsız biniş bedeli, vatandaşlardan tepki topladı

ALANYA'DA, kartlı sistemin uygulanmasıyla birlikte özel halk otobüslerinde indirimli ya da kullan-at tipi kartlardan birine sahip olmayan vatandaşlardan 3 lira ücret alınmaya başlandı. Kentkart sahibi yolculardan ise tam ücret 2,15, emeklilerden 1,75, öğrencilerden 1,50 TL alınıyor. Şehir içinde toplu taşıma araçlarını kartsız kullanan vatandaşlar yapılan zamdan rahatsız olduklarını belirtirlerken, yetkililer vatandaşların Kentkart kullanarak indirimli binişlerden yararlanmalarını önerdiler. Bir ay boyunca işe gitmek için toplu taşıma araçlarını kullanan Alanyalılar, 78 lira ulaşım bedeli öderken, Kentkart sahibi çalışanlar 55,9 TL ulaşım bedeli ödüyor.

PEKİ SİZ TOPLU TAŞIMA ÜCRETLERİNİ PAHALI BULUYOR MUSUNUZ?

ANKETİMİZE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

23 Ağu 2017 - 13:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

08

gülşen - hem pahalı hemde şöförlerì cok saygısız kaba ve duyarsız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ağustos 13:54
07

Nuran kılınç - Asıl MAHMUTLAR pahalı, herhangi bir kart ya a indirim imkanı da yok. Yangınıyla kadar olan belediye otobulerinin karcicak a kadar uzatılmasını istiyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ağustos 13:54
06

Tülay tekgül - Resmen soygün 1400 tl maş alan biri yürüyerek mi ise gitsin 200 tl yola harcıyor sadece

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ağustos 13:54
05

mifafir - çok pahalı....sabah akşam otobusle gidip geliyorum gerçekten pahalı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ağustos 13:54
04

konaklı - şehri içine kart var yine bir ucuzluk yolu var ya konaklı avsallar okurcalar kartda yok fiyatlarda tavanda ne olacak bu işin sonu bakalım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ağustos 13:54
01

senay - Tabi ki de pahali soforler cok anlayissiz klimalar bile acilmiyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ağustos 13:54

Çorum Haber