Alanyalı vatandaşın fatura isyanı

Kabarık elektrik faturasına isyan eden vatandaş "İnsanlar ekmeği zor alırken, faturalar niye şişiriliyor?" diye sordu

ALANYA'DA yaşayan İrfan Şimşek adlı vatandaş, elektrik faturasından alınan bedele isyan etti. Sigortacılık yapan Şimşek, 840 TL'lik elektrik faturasına 150 TL bedelin yansıtılmasına tepki gösterdi. Şimşek "Sabah ofisime geldim. Bana 840 TL tutarında elektrik faturası gelmiş. Faturamı yanıma alarak CLK'ya gittim. Bana neden bu kadar yüksek tutarda fatura geldiğini sordum. Önceki aydan 330 TL borcum vardı. 270 TL de Mart ayı için fatura gelmiş. 2 tutarı toplayınca 840 TL yapmıyor. Bunun nedenini sorunca 150 TL de Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) dağıtım bedeli olduğunu söylediler. Ben de 'EPDK ne, örgüt mü' diye sordum. Bana bu bedeli aldıklarını söylediler. İşyerime elektrik getirmek için faturaya bu parayı yansıtmışlar. Bunu bilmeyen vatandaşların sayısı oldukça fazla. Zaten ekonomik kriz var. İnsanlara ve bu paraya yazık değil mi? Vatandaşların cebinde ekmek alacak para yok. Bu ne parası?" dedi.

24 Mar 2017 - 23:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Seda - Birlik olup bu işe bir çözüm bulalım herkes muzdarip clk dan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mart 23:49
05

Hasan - Bıktım artık yeterin milleti soydugunuz 270 tl fotura 90 lira elektrik bedeli ustünede koymuşlarda koymuşlar buna devletin bi el atması lazım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mart 23:49
04

M.Ali sıvacıoğlu - CLK gittim 152 TL fatura ödeme yaptım kullandığım elektrik 78 TL ortalama iki katı ödeme yaptım bu miktarın 48 TL taşıma bedeli var vatandaş ne yapsın ille kaçak elektrikmi kullansın kendileri teşfik ediyor. Bu sorunu acilen çözmeleri gerekiyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mart 23:49
03

Nazmi Gencer - Aynen banada aylık 250 TL. nin altında fatura gelmiyor. Ben bir vatandaşım sitede oturuyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mart 23:49
02

Metin kucuk - Adeta kira bedeli gibi aylık elektrik faturası örüyoruz yeter artık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mart 23:49
01

Afer - Evet.bu duruma dur dememiz gerekiyor.bu ay zamda gelmis.dikkat ettiyseniz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mart 23:49

Çorum Haber