Alanya semalarında merak uyandıran hareketlilik

Alanya semalarında daireler çizen uçak merak uyandırdı

Alanya semalarında merak uyandıran hareketlilik
Alanya semalarında merak uyandıran hareketlilik
Haber albümü için resme tıklayın

ALANYA semalarında dolaşan uçak merak yarattı. İlk olarak Gazipaşa'da görülen ve daireler çizerek dolaşan uçağın askeri tatkibat amaçlı dolaştığı ortaya çıktı. Büyük olasılıkla Konya'daki 3. Ana Jet Üssü'nden havalanan bir AWACS (Havadan Erken Uyarı ve Kontrol Sistemi) uçağı Yeni Alanya Gazetesi Yazarı Feyzi Açıkalın'ın objektifine böyle yansıdı.

20 Şub 2017 - 12:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

can - bu uçaklar KANSER yapıyor. içlerinde tanklar var, ALUMİNYUM, BARYUM, STRONSİYUM, KÜKÜRT DİOKSİT, RADYOAKTİF İYOT gibi KANSEROJEN ağırmetaller ve bileşenler yukardan bırakılır. yüksekte olmasının bir önemi yoktur dolaylı yoldan vücudumuza girer ve birikir.

"chemtrails" yazın araştırın.

"why in the world are they spraying" adlı belseli izleyin.

sabiha gökçen havalimanının yeni logosu bir işarettir UYANIN

"into the wild" filminde başrol oyuncusu bu uçaklardan kaçar.

birtney spears "toxic" şarkısını ve sözlerini bu olay için yapmıştır; çevirisine bakın ve klibi de uçakta geçer.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 12:10

Çorum Haber