Alanya halkı köprülü kavşak istiyor

Alanya halkı, Konaklı Güzelbağ Kavşağı’ndaki ölümlü kazalara bir yenisinin daha eklenmesinin ardından isyan etti

DÜN sabah saatlerinde Konaklı – Güzelbağ kavşağında yaşanan kazada 2 çocuk annesi Rukiye Çetin hayatını kaybetmişti. Bu üzücü kazanın ardından kavşakla ilgili tartışmalar yeniden alevlendi. Aynı kavşakta trafik ışıkları olmasına rağmen defalarca kaza olması vatandaşları canından bezdirdi. O kavşakta onlarca kişi can verdi diyen vatandaşlar yetkilileri göreve davet ettiler.

Vatandaşların ortak fikri ise köprülü kavşak yapılması. Bir çok vatandaş yolun köprülü kavşak için oldukça müsait olduğunu ve ışıklandırma sistemi ile kazaların önüne geçilemediğini söylediler.

Konuyla ilgili konuşan MHP Konaklı Eski Belde Başkanı Hilmi Uyar, “Malum bugün Alanya, Konaklı – Güzel bağ yolu kavşağında yine bir ölümlü kaza meydana geldi. Toslak nüfusuna kayıtlı Nevzat çetin kardeşimizin eşi Rukiye Çetin vefat etti ve iki tane çocuk yetim kaldı. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Şimdi biz Konaklı ve bölge halkı olarak hükümetimizden Konaklı – Güzelbağ kavşağına köprülü kavşak istiyoruz. Çünkü bu bahsettiğimiz kavşaktan hergün Gündoğmuş’un köyleri dahil olmak üzere yüzün üzerinde mahalle bu kavşağı kullanmak zorunda. Bunun birde D-400 kara yolu var. Biz Konaklı ve bölge halkı olarak burdan hükümet yetkililerine ve Kara yolları Genel Müdürlüğüne sesleniyoruz. İnşallah sesimizi duyan olur.” dedi.

23 Ağu 2017 - 10:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

konaklılı - konaklı ya hiç bir şey yapmazlar. ne büyükşehir ne Alanya belediyesi ne de devlet..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ağustos 10:07

Çorum Haber