Alanya'da Haydar Dede'nin yeni evi sosyal medyada olay oldu

Instagram'da rekor beğeni kazanan paylaşımlar yapan "1ncicaps" adlı hesapta paylaşılan Haydar Dede haberi, 24 bin kişi tarafından beğenildi, yüzlerce yorum aldı

Alanya Belediyesi 90 yaşındaki Hıdır Dede'ye yeni yuva yaptı
Alanya'da Haydar Dede'nin yeni evi sosyal medyada olay oldu
Haber albümü için resme tıklayın

Haber: Alper KUTAY

ALANYABelediye Başkanı Adem Murat Yücel'in, Sugözü Mahallesi'ndeki barakadan bozma evini sil baştan yaptırıp anahtarını teslim ettiği ve yakın çevresinde "Haydar Dede" olarak tanınan 90 yaşındaki Hıdır Özdemir'in ev sevinci haberi sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Facebook ve Twitter'daki paylaşımların yanı sıra, dünyanın en çok kullanılan ve en çok tıklanan sosyal medya kanalı Instagram'da ilginç paylaşımlarıyla dikkati çeken "1ncicaps" adlı hesapta yer alan Haydar Dede haberi, bir günde tam 24 bin kişi tarafından beğenildi, yüzlerce yorum aldı. Öte yandan, Haydar Dede'nin dramını Başkan Yücel'e ileterek evin yapılmasına ön ayak olan Sugözü Mahallesi Muhtarı Hasan Uysal ise dün Haydar Dede'yi evinde ziyaret edip 'Hayırlı olsun' dileklerini iletti. Muhtar Uysal, "Allah Adem Başkan'dan razı olsun. Bir dediğimizi yine ikiletmedi, 90 yaşındaki Haydar Dede'yi ve bizleri çok mutlu etti" dedi.

17 Ağu 2017 - 17:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

M. Rüştü Mat - Sayın Adem Murat Yücel Bey Allah sizden ve emeği geçen herkesten razı olsun. Haydar amcamız güle güle otursun.

Gerçekten örnek bir belediye çalışması.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ağustos 17:23

Çorum Haber