Alanya'da FETÖ şüphelileri adliyede

Alanya’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 kişiden 3’ü adliyeye sevk edildi

ALANYACumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında kapatılan örgüte ait  okullarda görev yapan ve şifreli haberleşme programı 'ByLock'u kullandığı tespit edilen 7 öğretmen hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Bunun üzerine harekete geçen Alanya ilçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Alanya merkezli Mersin, Denizli ve Balıkesir’deki önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, M.Ç., U. K., ile kadın H.A. ve K. Ö, gözaltına alındı. Şüpheliler daha sonra Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan K. Ö., savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, M.Ç., U. K. ve H.A. adliyeye sevk edildi.  Ayrıca 3 şüphelinin ise polis tarafından arandığı öğrenildi.

HABERİN DİM WEB TV'DEKİ VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

DİM WEB TV UYGULAMASINI İNDİRDİNİZ Mİ?

Haberleri ve canlı yayınları ile gündemi belirleyen Alanya'nın yeni nesil televizyonu DİM WEB TV izlemek artık çok kolay. 
Samsung, LG vb android telefonlar için PLAY STORE'dan ( https://play.google.com/store/apps/details?id=dimtv.tv.dimtv )
İphone telefonlar için APPLE STORE'dan (https://appsto.re/tr/9mYpkb.i) indirebilirsiniz.
İyi seyirler.

23 Haz 2017 - 16:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber