Alanya'da feci kaza: Tur otobüsü ile tır çarpıştı

Alanya’da tur otobüsü ile TIR’ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi öldü, 11 Polonyalı turist yaralandı

Alanya'da feci kaza: Tur otobüsü ile tır çarpıştı
Alanya'da feci kaza: Tur otobüsü ile tır çarpıştı
Haber albümü için resme tıklayın

Alanya'da feci kaza: Tur otobüsü ile tır çarpıştı

KAZA, saat 05.00 sıralarında Payallar Mahallesi D-400 karayolu üzerinde meydana geldi.  Alanya’dan Antalya Havalimanı’na turist taşıyan Ali Kılıç’ın yöntemindeki 07 NLS 23 plakalı tur otobüsü Payallar Kavşağı’ndan geçtiği sırada önüne aniden çıkan Hüseyin Aydın’ın kullandığı 15 NU 308 plakalı TIR’ın dorsesine çarptı. TIR’ın devrildiği kazada otobüste stajyer olarak çalışan Fazlı Çam (17), hayatını kaybetti. Yolculardan ismi öğrenilemeyen 11 Polonyalı turist yaralandı.  Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralıları ambulansla civar hastanelere götürdü.  Kaza nedeniyle kısmen trafiğe kapanan yolda jandarma güvenlik önlemi alarak bir süre kontrollü olarak trafik akışını sağladı.  Ekiplerin kaza yerindeki incelemelerinin ardından Çam’ın cansız bedeni morga kaldırıldı. Kısmen trafiğe kapanan yol TIR ile dorsenin ve otobüsün kenara çekilmesinin ardından açıldı. TIR şoförü Hüseyin Aydın ise jandarma tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

23 Ağu 2017 - 10:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Hasan - Merhaba arkadaşlar turizim şöförlerinin hepsi aynı günde 18 -20 saat çalışmaktalar bu konuda birilerinin bir şeyler yapması lazım inşAllah birileri bu konuya el atar .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ağustos 10:20
01

Demet - O tırın şöferi umarım ömür boyu Viçdan aasabi çeker yerinde ben olsam kendimi asardım ,,

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ağustos 10:20

Çorum Haber