Alanya'da elektrikçiler bir araya geldi

Alanya'daki elektrikçiler, Olive Garden Park'ta kahvaltıda bir araya geldiler

Toygar DİM

SEKTÖRDEKİ gelişmelerin konuşulduğu toplantıda AKEDAŞ’ın uygulamaları hakkında üyeler bilgilendirildi. Alanya Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Esnaf Odası'nın düzenlediği etkinliğe elektrik tesisatçıları ile elektrikli motor bobinajcılık ve asansörcülük sektörlerinde hizmet verenler katıldı. 
Üyeler bir araya getirilerek hem sektördeki son gelişmeleri takip edip, hem de hasret giderme fırsatı buldular. Katılımın oldukça yüksek olduğu programda Elektrikçiler Odası Başkanı Tuğran Sağlamel üyeleri kapıda karşıladı. Kahvaltı programının ardından kısa bir açıklama yapan Sağlamel "Üyelerimizi bir araya getirerek çalışmalarımızdan bahsedip sorunlarını dinledik. Öte yandan CLK Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AKEDAŞ) Alanya İşletme Müdürlüğü'nün uyguladığı işlemler ve yönetmelikler hakkında yapmaları ve bilmeleri gereken konular hakkında bilgiler verdik. Bunun yanında üyelerimiz arasında fiyat istikrarının sağlanması konusunda yapılması gereken çalışmalardan bahsettik" dedi.

27 Şub 2017 - 21:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber