Alanya'da 9 okul 'Yeşil Bayrak' kazandı

2016-2017 eğitim-öğretim yılında Alanya'dan 9 okul 'Yeşil Bayrak' almaya hak kazandı. 38 ilden okulun yaptığı başvuruların ardından yapılan değerlendirmede 359 okul daha 'Yeşil Bayrak' almaya hak kazandı. Antalya'da 'Yeşil Bayrak' almaya hak kazanan 27 okuldan 9'unu Alanya'da bulunan okullar oluşturdu

TÜRKİYE genelinde şu an 613 okulda 'Yeşil Bayrak' dalgalanıyor. Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, 
"2016-2017 eğitim-öğretim yılı "Yeşil Bayrak" almaya hak kazanan okullar belli oldu.
Antalya ilimizden Yeşil Bayrak almaya hak kazanan 27 okuldan 9 tanesi Alanya'daki okullarımızdan. Daha güzel, yeşil ve yaşanabilir bir dünyaiçin çaba sarf eden öğretmen, öğrenci ve idarecilerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Alanya'da 'Yeşil Bayrak' almaya kazanan okullar şöyle:
Alanya Tahir Tuluk Orta Okulu
Bilgi Bulut İlkokulu
Hacı Kura İlkokulu
Mahmutlar 50. Yıl Ahmet Keşoğlu İlkokulu
Nimet Alaettinoğlu İlkokulu
Obaköy İlkokulu
Payallar İlkokulu
Parlayüksel İlkokulu
Toslak İlkokulu

29 Nis 2017 - 11:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber