Alanya Belediyesi pazarda stand açtı

Alanya Belediyesi yaklaşan ramazan ayı için pazarda lokum dağıtıyor

ALANYA Belediyesi tarafından Ramazan ayı öncesi vatandaşlar ve turistlere lokum dağıtımı gerçekleştiriliyor. Cuma Pazarı içerisinde kurulan standa vatandaşlar ve turistler de ilgi gösteriyor.Alanya Belediyesi Çözüm Masası da Cuma Pazarı içerisinde açtığı standla vatandaşların şikayetlerini yerinde alıyor.Ayrıca vatandaşlara harita, not defteri, Alanya'yı İngilizce olarak tanıtan broşür, Çözüm Masası'nın yer aldığı magnetlerle, Alanya'nın geleneksel ipek dokumacılığını anlatan broşürler dağıtılıyor.

26 May 2017 - 10:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber